Υπηρεσίες

Δεν Απαιτείται Προκαταβολή

Κατά την κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας δεν απαιτείται προκαταβολή. Η πληρωμή γίνεται κατά την άφιξη σας.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα

Κατά την κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Τελικές Τιμές

Περιλαμβανόμενων όλων των φόρων. Η τιμή που βλέπετε είναι η τιμή που πληρώνετε για να μισθώσετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας.

Δωρεάν Παράδοση στο Αεροδρόμιο

Όταν ταξιδεύετε στην Κρήτη, σας παραδίδουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της επιλογής σας σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο και ξενοδοχείο του νησιού, χωρίς καμία επιβάρυνση στις εργάσιμες ώρες μας.

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσο μεγάλες αποστάσεις (πόσα χιλιόμετρα) μπορεί να καλύψει ο ενοικιαστής κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Πλήρες πακέτο ασφάλισης

Οι τελικές τιμές της μίσθωσης του αυτοκινήτου περιλαμβάνουν πλήρες πακέτο ασφάλισης (Ολική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (CDW), Ασφάλεια Έναντι Κλοπής Αυτοκινήτου, Αστική Ευθύνη, Οδική Βοήθεια από την Εταιρεία Ενοικίασης του Αυτοκινήτου)

24-ωρο Τηλεφωνικό Κέντρο

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας απλά καλώντας στο 0030 6978869862/0030 2831029499

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Όλες οι διαφημιζόμενες τιμές μας περιλαμβάνουν φόρους, τέλη και επιβαρύνσεις. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα και υπηρεσίες, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας με άνεση και ασφάλεια.

Προαιρετικός Τόπος Παράδοσης

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία παραλαβής / παράδοσης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της επιλογής σας από τις αναρτώμενες στην ιστοσελίδα επιλογές.

24 ωρη Υπηρεσία Παροχής Οδικής Βοήθειας

Η εταιρεία μας σας παρέχει στην τιμή του πακέτου 24ωρη οδική βοήθεια.

Πλήρης γκάμα οχημάτων

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, με μια ποικιλία μεγεθών και στυλ ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας. Όλα τα ενοικιαζόμενα οχήματα υποβάλλονται σε έλεγχο πριν από κάθε ενοικίαση.

Εγγυημένα Χαμηλότερες Τιμές

Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για να διασφαλίσει ότι έχουμε τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη.

Επιλογή Τρόπου Πληρωμής κατά την Άφιξη ή μέσω Web Banking

Έχουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής. Η Εταιρεία μας δέχεται όλους τους τύπους πιστωτικών καρτών. Δεχόμαστε επίσης πληρωμές σε μετρητά. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω Web Banking.